TERMOLAKIRNICA CMC

cijena na upit

Kategorija:

Opis

TERMOLAKIRNICA CMC

 

Sa više od 40 godina iskustva, CMC je jedna od tvrtki u industriji koja najbolje razumije zahtjeve klijenata i prema tome dizajnira liniju proizvoda prilagođenu tim potrebama. Osnovana 1977, od samog početka tvrtka je postigla svoje mjesto u industriji usprkos konkurenciji najprestižnijih marki. CMC se uspješno fokusirao i brzo se proširio na inozemno tržište zahvaljujući profesionalnoj i poduzetnoj mreži. Stalna ulaganja u najsuvremenije tehnologije koje omogućuju računalno upravljanje proizvodnim procesima pomiješana s konsolidiranim know-how kako bi se stvorili učinkoviti, inovativni i dobro dizajnirani proizvodi.

Kvaliteta upotrijebljenih materijala, izvrsna razina završne obrade, kao i osobni i atraktivan dizajn čine ga proizvodom za stručnjake, dizajniranim uz brigu i profesionalnost ljudi koji brinu i za svoj i za tuđi rad.

Ponuda proizvoda za automobilski program obuhvaća cijeli niz komora za lakiranje, pripremnih stanica te soba za miješane boja, a svaki proizvod prolazi posebne provjere prije isporuke s ciljem maksimalne učinkovitosti i kvalitete navedenih proizvoda za klijente.

Sustav kvalitete certificiran prema UNI EN ISO 9001: 2015