MOBILNA SKELA ROLLER PLUS S

cijena na upit

Kategorija:

Opis

MOBILNA SKELA ROLLER PLUS S

Prodaje se u modulima – Brza montaža s preklopnim postoljem i maksimalnom radnom visinom od 6,76 m

Mobilna skela Roller Plus S je aluminijska sklopiva skela koji se može vrlo brzo sastaviti. Sastoji se od osnovnog modula visine 1,70 m, završnog raspona dimenzija 1,84 m i 2 međuprostora od 1,5 i 1,8 m za ukupnu visinu od 6,76 m.
Pogodna je za unutarnje održavanje i bojanje zidova.
Osnovni modul je unaprijed sastavljen i može se vrlo brzo otvoriti kako bi se dobio radni položaj. Nekoliko komponenata čini skelu laganom i vrlo lakom za transport, te montažu u nekoliko minuta bez potrebe korištenja alata.
Izrađena je od laganih aluminijskih legiranih cijevi (Ø 50 mm) s protukliznim prečkama. Aluminijska legura je dugotrajna, te otporna na hrđu.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Težina: 30 kg (baza)
Visina: 1,70 m (sklopiva baza)
Radna visina: 2,90 m (postolje)
Ukupne dimenzije: 1,60 x 1,05 m
Radna platforma s poklopcem: 1,40 x 0,60 m (8,5 kg)
Razmak između prečki: 30 cm
4 okretna kotača s kočnicom: ø 125 mm
Kapacitet: 200 kg/m² (uključujući 2 osobe)
Roller Plus opremljen je uputama za uporabu i naljepnicama
Sve su komponente označene godinom proizvodnje i Svelt-ovim logotipom.

Mobilna skela Roller Plus S može se proširiti do maksimalne visine od 6,76 m.
Nakon modula C koji Roller Plus S dovodi na visinu od 4,96 m, moguće je dodati posljednji modul D ukupne visine modula od 1,80 m do kraja na maksimalnu visinu od 6,76 m (radna visina 7,76 m). Okviri s razmakom prečke od 30 cm omogućuju siguran prolazak korisnika na svaku radnu platformu (u skladu s europskim standardima), bez upotrebe bilo kakvih unutarnjih ljestvi.

Pakiranje:
Pakiranje je dizajnirano tako da omogućuje distributeru i korisniku lako i praktično skladištenje. Svaki je modul zasebno pakiran kao jedan predmet, jasno prikazujući njegov sadržaj i detaljan položaj u cjelokupnom sustavu skele.
Distributer i korisnik može s lakoćom prepoznati modul koji odgovara traženoj visini bez poteškoća, omogućujući laku vizualnu inspekciju i provjeru svih potrebnih komponenta.

Mobilna skela Roller Plus S – više informacija na slijedećem linku.